Събития през октомври, 2017 г.

Начало »  Събития »  Събития през октомври, 2017 г.

Публикувано в: Събития,
  • Офис релакс стана член на Българската асоциация за управление на хората (БАУХ).

Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да развива най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, чрез това да повишава добавената стойност за организациите и да допринася за обогатяване на потенциала и професионалната изява на хората. Асоциацията работи и в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси, издигане статута на професията и установяване на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции в професията.

Българска асоциация за управление на хора е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на човешки ресурси (WFPMA).

Членството ни в БАУХ е логична стъпка в развитието на Офис Релакс и още една крачка към по-широкото обществено признание в България на смисъла и качеството на нашите услуги. Офис масажът е добре развита практика, подпомагаща ограничаването на негативните ефекти от стреса и профилактиката на здравето на работното място както в Западна Европа, така и в САЩ, Австралия, част от Азия.

  • Офис Релакс посети конференция „Тук и сега: HR практиките, които работят“

Офис Релакс посети конференция „Тук и сега: HR практиките, които работят“,  състояла се на 13 октомври 2017 г. в Интер Експо Център, гр. София и представи услугата си офис масаж на гостите на конференцията на собствен щанд.